Varausehdot


1 VARAUS

Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista ja/ tai muista lisäpalveluista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa.

Tilan avaimen saa tilan omistajalta tai erikseen sopien 040-8610101. Avain jätetään keittiötilan pöydälle vuokra-ajan päättyessä.

Tilan varaajan tulee olla vähintään 18 vuotias.

2 MAKSUEHDOT

Yksityishenkilöltä edellytetään varauksen maksamista ennakkoon. Tilaisuus tulee olla maksettuna 100% ennen tilaisuuden alkua. Yrityksille myös laskutus.

Kaupantekohetkeksi katsotaan varauksenteko päivämäärä.

3 PERUUTUS

Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalveluiden hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta muutoin tilan edustaja ei ole esteestä korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen alle 14 vrk tilaisuuden ajankohdasta, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta. 14 vrk ennen tilauksen ajankohtaa perutuista varauksista palautetaan 50 %.

Saunassa ja oheistiloissa ei saa järjestää vastikkeellista anniskelua eikä maksullisia tilaisuuksia esim. pääsylippujen muodossa.

Tilan omistajalla on oikeus peruuttaa/keskeyttää tilaisuus mikäli väärinkäytöksiä esiintyy ja/tai on syytä epäillä niin tapahtuvan. Edellä mainitussa tilanteissa asiakkaalle ei korvata jo maksettuja tilavuokria ja/tai muita tilattuja lisäpalveluita.

4 VAHINGOT

Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmansille osapuolille aiheuttamansa mahdolliset vahingot täysimääräisinä. Asiakas on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Sisäkalusteiden vienti terassille on kielletty.

Mahdollisten henkilövahinkojen välttämiseksi lasisten juomapullojen sekä juomalasien vienti suihkutiloihin ja löylyhuoneeseen on kielletty. Poreammeeseen ja poreammeen reunalle ei saa viedä juotavaa. Ennen poreammeeseen menoa on aina käytävä suihkussa. Asiakkaan ja vieraiden toiminnasta aiheutuneet mahdolliset henkilövahingot saunatiloissa eivät velvoita/ koske tilan omistajaa.

5 JÄRJESTYS

Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tilojen omistajalla on järjestyshäiriötilanteessa (tai muunlainen tilojen väärinkäyttö) oikeus keskeyttää tilaisuus ilman ennakkovaroitusta sekä tyhjentää vuokrattu tila. Tilaisuuden keskeyttämisestä aiheutuneista kustannuksista (esim. vartijoiden kutsuminen) vastaa vuokraaja kokonaisuudessaan.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Lisäksi nuuskapusseja ja/tai muita tupakkatuotteita ei saa laittaa WC- pönttöön, lavuaariin, suihku- ja saunatiloihin ja/tai jättää lattiapinnoille; ainoastaan roska-astioihin.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä. Vartija tai tilan omistaja käy kohteessa automaattisesti vuokra-ajan päättymisen jälkeen.

Kaikkien mahdollisien lisätoimenpiteiden kustannuksista vastaa varaaja kokonaisuudessaan.

6 RUOKAILU JA ASTIASTOT

Ruoka-astiastot ovat käytettävissä n.30 henkilölle. Astiat ovat tilaisuuden päättymisen jälkeen palautettava niille kuuluville paikoilleen puhdistettuina. Puhdistamattomista astioista veloitetaan lisämaksu.

Asiakkaalla on halutessaan mahdollisuus tilata ruokatarjoilut esim. paikallisilta yrittäjiltä.

7 YLEINEN SIISTEYS JA SIIVOUS

Tilojen vuokrahintoihin sisältyy perussiivous. Tilat tulee kuitenkin siistiä asiakkaan toimesta ohjeiden mukaisesti vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei toisin ole sovittu.

Saunatiloissa on juomapulloille/-tölkeille osoitetut omat roska-astiat. Käytetyt juomapullot/- tölkit laitetaan roska-astiaan tyhjennettynä. Asiakas on vastuussa tilojen normaalista siisteydestä; kaatuneet juomat/ruuat lattialta ja pinnoilta pyyhittyinä.

Myös terassilta tulee kaikki juomapullot/-tölkit ja astiat sekä ruuantähteet huolehtia sisätiloihin niille kuuluville paikoilleen tilaisuuden päättyessä.

Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää (tilaajaa) voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaisesti.

8 REKLAMAATIO

Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse: jari.pihkoluoma at gmail.com tai puhelimitse 040-8610101.

4.8.2023

Jari Pihkoluoma