Mökkikokonaisuus


Viihtyisä mökkikokonaisuus on upeisiin maisemiin valmistunut lomakohde. Päämökki Villa Onnela (100 m2) on valmistunut vuonna 2016 ja Pikku Onnela (noin 30 m2 + parvi) vuonna 2019. Nykyaikaisesti ja tyylikkäästi sisustetut ja varustetut mökit ovat kalaisan ja puhdasvetisen Kyrösjärven rannalla. Molempien mökkien isoilta terasseilta on mahtavat järvimaisemat.

Nukkumapaikkoja päämökissä on yhdeksälle henkilölle: vuodepaikat 5 hengelle ja 4 rahipatjaa. Lisäksi olohuoneessa on divaanisohva.

Villa Onnelassa on vesikiertoinen lattialämmitys ja koneellinen ilmastointi, kesällä myös jäähdytys. Varustukseen kuuluu mm. iso taulutelevisio, cd-soitin ja vahvistinlaite. Musiikkia ja tunnelmaa saadaan tarvittaessa saunaankin.

Rantamökki Pikku Onnela on myös talviasuttava. Siinä on vuodepaikkoja neljälle. Pikku Onnelassa on huone (tupakeittiö, takka), makuuparvi, pesuhuone (suihku + vesivessa) ja puulämmitteinen sauna. Mökissä on lattialämmitys ja hyvä varustustaso pitempäänkin lomailuun.

Mökkikokonaisuudessa on vuodepaikkoja yhteensä noin 13 hengelle. Tarvittaessa voi tiedustella lisäpatjoja. Sesonkiaikana kesä-elokuussa mökkikokonaisuutta (Villa Onnela + Pikku Onnela) vuokrataan vain yhdessä kuten myös pääsääntöisesti viikonloppuisin.

Mökkikokonaisuuteen kuuluu kahden auton autokatos ja puuliiteri. Rannassa on puugrillikatos ja soutuvene. Perämoottori 2,5 hv voi vuokrata erikseen. Käytettävissä on kaksi polkupyörää. Rannassa on 2021 keväällä valmistunut hieno laituri.

Tontille on hyvä tie perille, 3-tieltä matkaa 1.3 km, asvalttitieltä on matkaa vain 480 m.

Tampereelle on matkaa 40 km, kauppakeskuksiin Kyröskoskelle 6 km, Ikaalisiin 8 km. Ikaalisten Kylpylän palvelut käytettävissänne 12 km:n päässä. Tanssia on useana iltana viikossa.

Vuokraamme myös hotellihuoneita Ikaalisten Kylpylän alueelta, Kylpylä- Hotellista ja Hotelli Termestä alk. 25€/vrk/huone. Hinnat vaihtelevat sesonkiaikojen mukaan. Mökkien varauskalenteri ei ole aina ajan tasalla. Kysy vapaita viikkoja ja viikonloppuja, myös tarjouksia. Nopeatkin varaukset onnistuvat!

Katso kuvat: Villa Onnela Pikku Onnela

Soita ja kysy lisää: 040 8610101 Jari Pihkoluoma

Linkki Nettimökkiin

Jari Pihkoluoma