Vuokramökit


Ylellinen ja moderni mökkikokonaisuus Kyrösjärven rannalla

Viihtyisä mökkikokonaisuus on upeissa Hämeenkyrön Osaran maisemissa. Päämökki Villa Onnela on valmistunut vuonna 2016 ja Pikku Onnela vuonna 2019. Nykyaikaisesti ja tyylikkäästi sisustetut mökit ovat kalaisan ja puhdasvetisen Kyrösjärven rannalla. Molempien mökkien isoilta terasseilta onkin mahtavat järvimaisemat. Rannassa on soutuvene ja uusi hieno laituri. Pihassa on kahden auton autokatos, puuliiteri ja puugrillikatos. Käytettävissä on kaksi polkupyörää. Veneen perämoottori 2,5 hv voi vuokrata erikseen.

Nukkumapaikat 15 henkilölle Villa Onnela ja Pikku Onnela

Nukkumapaikkoja päämökki Villa Onnelassa (100 m2) on yhdelletoista henkilölle: vuodepaikat viidelle, lisävuode, vuodetuoli sekä neljä rahipatjaa. Lisäksi olohuoneessa on divaanisohva. Lapsille on lisävarusteena matkasänky ja syöttötuoli. Pikkumökki Pikku Onnelassa (noin 30 m2 + parvi) on vuodepaikkoja neljälle.

Varustetaso päämökki Villa Onnelassa

Villa Onnelassa on vesikiertoinen lattialämmitys ja koneellinen ilmastointi, kesällä myös jäähdytys. Varustukseen kuuluu mm. iso taulutelevisio, cd- soitin ja vahvistinlaite. Musiikkia ja tunnelmaa saadaan tarvittaessa saunaankin.

Varustetaso pikkumökki Pikku Onnelassa

Rantamökki Pikku Onnela on myös talviasuttava. Pikku Onnelassa on huone (tupakeittiö, takka), makuuparvi, pesuhuone (suihku + vesivessa) ja puulämmitteinen sauna. Mökissä on lattialämmitys ja hyvä varustustaso pitempäänkin lomailuun.

Sesonkiaikana ja viikonloppuisin mökit vuokrataan yhdessä

Viikonloppuisin ja sesonkiaikana kesä-elokuussa mökkikokonaisuutta (Villa Onnela + Pikku Onnela) vuokrataan pääsääntöisesti yhdessä.

Matkat mökkikokonaisuuteen

Tontille on kolmostieltä matkaa 1.3 km, asvalttitieltä on matkaa 480 m. Tampereelle matkaa on 40 km, Kyröskosken kauppakeskuksiin 6 km, Ikaalisiin 8 km, Ikaalisten Kylpylän alueelle 13 km.

Katso kuvat: Villa Onnela Pikku Onnela

Soita ja kysy lisää: 040 8610101 Jari Pihkoluoma

Linkki Nettimökkiin

Jari Pihkoluoma