Huoneet Termessä


Vuokraan tasokkaita lomahuoneistoja hotelli Termestä.

Isot, avarat aula-yksiöt yksityiseltä vain meiltä!

Lomahuoneistot sijaitsevat 0-kerroksessa (rannan taso), ensimmäisessä, kolmannessa, neljännessä ja kuudennessa kerroksessa. Kolmannen ja kuudennen kerroksen huoneet ovat ns. aula-yksiöitä. Kuudennen kerroksen huoneet ovat vierekkäin ja toistensa peilikuvia. Nämä viihtyisät ja tyylikkäästi kalustetut aulahuoneet (38 m2) sekä rannan tasossa olevat huoneet (36 m2) ovat valmistuneet 2000-luvun vaihteessa ollen siis huomattavasti uudempia, avarampia ja isompia kuin muut Hotelli Termen huoneet.

0-kerroksessa eli rannan tasossa olevia huoneistoja on 11 kappaletta rinnakkain ja ne ovat toistensa peilikuvia. Näin ollen isompikin porukka voi majoittua lähekkäin. Nämä huoneistot ovat viimeksi valmistuneet Hotelli Termen huoneet. Huoneissa on mm. täydellinen keittiökaapisto, keraaminen liesi, iso uuni, sekä iso pesuhuone lattialämmityksellä. Huoneissa on myös kuivauskaappi. Terassilta on kaunis järvinäköala; rantahiekkaan on matkaa noin 20 metriä.

Kaikista huoneista on järvinäköala. Kesällä voi polskahtaa Kyrösjärveen Hotelli Termen edessä olevalta laiturilta: kaunis hiekkaranta-alue on kunnostettu vuonna 2012. Talvella voit lähteä ulkoilemaan mm. jäätietä pitkin.

Hotelli Termessä on hissi, joka sijaitsee aulahuoneiden läheisyydessä. Parkkipaikka on hotellin edessä. Kaikki alueen pysäköintipaikat on käytettävissänne.

Keittiöissä on jääkaappi, liesi, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro ja astiasto kuudelle hengelle. Huoneissa on myös taulutelevisio ja cd-soitin/radio, wc, suihku ja parveke. Kaikissa wc- ja pesuhuoneissa on lattialämmitys. Kaikki huoneet ovat kunnostettuja ja siistejä. Keittiö ja wc/pesutilat on uusittu kokonaan.

Huoneissa on nukkumapaikat neljälle, paitsi yhdessä kolmannen kerroksen huoneessa viidelle. Huoneet on kalustettu tasokkaasti, kodikkaasti ja viihtyisästi.

Mukaan otetaan omat liinavaatteet ja pyyhkeet. Loppusiivous kuuluu asiakkaalle: huone siivotaan samanlaiseksi kuin oli tullessa, niin että seuraavan on kiva tulla! Ennakkoon varattaessa on mahdollista saada vuokralle liinavaatesetti sekä huoneiston loppusiivous.

Halutuimmat huoneistot suoraan omistajalta! Soita ja kysy lisää:
040 8610101 Jari Pihkoluoma

Tutustu kuvagalleriaan!

Nyt myös osa huoneista online varausjärjestelmässä: majoitusikaalinen.booking.site

Jari Pihkoluoma