Hotelli Termen huoneet


Erikokoisia edullisia lomahuoneistoja JPLomilta

Lomahuoneistot sijaitsevat nollakerroksessa (rannan taso), ensimmäisessä, kolmannessa, neljännessä ja kuudennessa kerroksessa. Kuudennen kerroksen huoneet ovat vierekkäin ja toistensa peilikuvia. Huoneissa on pääsääntöisesti nukkumapaikat neljälle, yhdessä kolmannen kerroksen huoneessa viidelle.

Lomahuoneistoja rannan tuntumassa

Nollakerroksessa eli rannan tasossa olevia tasokkaita huoneistoja on 11 rinnakkain, näin ollen isompikin porukka voi majoittua lähekkäin. Nämä huoneistot ovat viimeksi valmistuneita ollen uudempia, avarampia ja isompia. Huoneissa on mm. täydellinen keittiökaapisto, keraaminen liesi, iso uuni, kuivauskaappi sekä iso pesuhuone lattialämmityksellä. Terassilta on kaunis järvinäköala; rantahiekkaan on matkaa noin 20 metriä.

Juhlatilat / kokoustilat ovat huoneiden rinnalla, samassa tasossa, huoneiden välittömässä läheisyydessä.

Isot, avarat aula-yksiöt vain JPLomilta

Kolmannessa ja kuudennessa kerroksessa on ns. aula-yksiöitä, Nämä viihtyisät ja tyylikkäästi kalustetut huoneet ovat isompia (38 m2) kuin muut yksiöt. Ne on tehty 2000-luvun vaihteessa kuten nollakerroksen huoneistotkin.

Järvinäköala Kyrösjärveen

Kaikista huoneista on huikeat järvinäköalat ja kaunis hiekkaranta hotellin vieressä. Kesällä voi polskahtaa Kyrösjärveen Hotelli Termen edessä olevalta laiturilta. Talvella voit lähteä ulkoilemaan mm. jäätietä pitkin.

Hyvä varustetaso kaikissa huoneissa

Keittiöissä on jääkaappi, liesi, kahvinkeitin, mikro ja astiasto kuudelle hengelle. Huoneissa on taulutelevisio ja parveke. Kaikissa on wc ja pesuhuonetilat lattialämmityksellä. Huoneet ovat kunnostettuja ja siistejä. Keittiö ja wc/pesutilat on uusittu. Hotelli Termessä on hissi, joka sijaitsee aulahuoneiden läheisyydessä. Parkkipaikka on hotellin edessä. Kaikki alueen pysäköintipaikat on käytettävissänne.

Hotellihuone luovutetaan samanlaisena kuin oli tullessa

Mukaan otetaan omat liinavaatteet ja pyyhkeet. Loppusiivous kuuluu asiakkaalle: huone siivotaan samanlaiseksi kuin oli tullessa, niin että seuraavan on kiva tulla! Ennakkoon varattaessa on mahdollista saada vuokralle liinavaatesetti sekä huoneiston loppusiivous.

Majoitusikaalinen.booking.site

JPLomien huonevaraukset 040-8610101 JARI PIHKOLUOMA. Osa Kylpylä-Hotellin ja Hotelli Termen huoneista on varattavissa myös online varausjärjestelmässä: majoitusikaalinen.booking.site. Jos kaikki online on varattuna, soita Jarille.

Tutustu kuvagalleriaan!

Miksi valitset JPLomat?

Katso Apartments huoneet!

Jari Pihkoluoma