Sauna-, Liikunta-, Juhla- ja Kokoustilat


Kysy Sauna- ja liikuntatiloja Hotelli Termen hoito-osastolla!

Ikaalisten Kylpylän entisiin hoito-osaston pesu- ja vesihierontatiloihin on valmistunut saunatilat. Hoito-osaston tilat sijaitsevat Hotelli Termen 0-kerroksessa Kyrösjärven rannan tuntumassa. Ikkunoista avautuu kaunis näköala Kyrösjärvelle. Hoito-osasto kokonaisuudessaan on kooltaan noin 650 m2 josta saunatilat oheistiloineen n. 150 m2: Sauna,iso pesuhuone poreammeineen, naisten ja miesten pukuhuoneet, kokous- ja neuvottelutilat sekä keittiötilat.

Saunaan mahtuu kerralla noin 10-15 henkeä. Pesuhuoneessa 3 suihkua ja 6 henkilön poreamme. Saunatiloista on ovi rannanpuolelle josta pääsee suoraan terassille vilvoittelemaan ja uimaan. Tiloihin valmistuu vielä myöhemmin toinen pienempi perhesauna. Saunatiloja käytetään yleissaunana, yksityistilaisuuksiin voi tilata privaattina.

Tiloissa kaksi pukuhuonetta: Naisten pukuhuoneessa on oma wc, lisäksi miesten ja naisten wc-tilat sekä inva wc myös hoito-osaston käytävällä.

Keittiössä jääviileäkaappi, uuni, astianpesukone, mikro, kahvinkeitin (myös iso 9l) ym. Astiasto 30 hengelle.

Kokous- ja neuvottelutilaa noin 30 hengelle. Tiloissa televisio 65” ja äänentoistolaitteet. Tiloissa hyvä valaistus ja koneellinen ilmastointi.

Hoito-osaston tiloihin kuuluu myös n. 120 m2 liikuntasali jossa yksi seinä varustettu peilein ja voimistelutangoin. Tilat soveltuvat hyvin erilaisiin kuntoilu- ja jumppatilaksi ja vaikkapa kuntotanssitilaksi. Voi käyttää myös kokouksien lisätilana.

Hoito-osaston tiloihin on valmistumassa hierontaan ym. hoitoalaan liittyvää toimitilaa. Olemassa olevat konttoritilat kunnostetaan mm. etätyötiloiksi.

Vuokraa juhla- ja kokoustilaa elämäsi kohokohtiin!

Juhla- ja kokoustilat sijaitsevat lähellä majoitustiloja Kylpylä-Hotellissa ja Hotelli Termessä. Tiloja vuokrataan sekä ulkopuolisille että majoitusasiakkaille. Asiakkailla mahdollista tuoda omat ruoat ja juomat.

Huonevuokrauksien yhteydessä juhla- ja kokoustilat edullisesti

Sauna-, liikunta-, juhla- ja kokoustilat soveltuvat parhaiten alle 50 hengen tilaisuuksiin. Majoituskapasiteettia pelkästään JPLomilla on Ikaalisten kylpylän alueella 100 henkilölle. Tällöin esim. häiden järjestämisessä majoitustilaa löytyy kaukaisillekin sukulaisille. Hääparin morsiussviitiksi sopii Presidentin sviitti. Huonevuokrauksien yhteydessä juhla- ja kokoustilat edullisesti!

Hyödynnä Ikaalisten kylpylän alueen ainutlaatuisuus

Järjestä Ikaalisen kylpylän alueelle ulkoilutapahtuma hyödyntäen alueen uniikin luontomaiseman. Alueella on myös pitkät perinteet yrittäjyydestä ja näitäkin tiloja voi käyttää liiketoimintaan, esim. popup-myymälä, kirpputori, kahvila.

Vain mielikuvitus on rajana miettiessä juhlan aihetta!

Tapahtumatyyppejä:

Aina on syytä juhlia!

Soita ja kysy lisää 040-8610101 / Jari Pihkoluoma.

Katso kuvagalleria.

Jari Pihkoluoma