Mökki- ja huonehinnasto


Mökkikokonaisuuden viikkohinnat

Mökkikokonaisuuden viikonloppuhinnat ja muut hinnat

Soita ja kysy rohkeasti arkipäiville eripituisia loma-aikoja. Voidaan myös hinnoitella henkilömäärän mukaan!

mökki hinnasto

Kylpylä-Hotelli ja Hotelli Termen vuorokausihinnat

Yksiöt alkaen 20 €/vrk/huone, sviitti-kaksiot alkaen 50 €/vrk/huone. Pidempiaikaisista vuokrauksista hinta neuvotellaan erikseen. HUOM! Hinnat ovat huonehintoja, ei henkilöhintoja! Saatavana myös lemmikkihuoneita.

Online: majoitusikaalinen.booking.site

Onlinessa ei ole kaikki huoneet. Mikäli online:sta ei löydy huonetta toivomaanne ajankohtaan niin soita Jarille 040-8610101

Hinnat vaihtelevat juhlapyhien ja sesonkiaikojen mukaan.

Huomioi ja kysy tarjoukset suoraan omistajalta!

Tarjous lomahuoneistojen asiakkaille: Arkipäivisin toinen yö puoleen hintaan, kolme yötä kahden hinnalla. Tarjous ei ole voimassa sesonkiaikana eikä koulujen lomaviikkoina.

Kysy päivän tarjoukset suoraan puhelimitse 040-8610101 tai seuraa Facebook JPLomat. Pidätämme oikeuden tarvittaessa vaihtaa huone samassa talossa toiseen vastaavaan huoneeseen tai sviittikaksioon.

Vuokraustoiminnan luotettavuus ja turvallisuus

Olemme usein synnyinseudullamme Ikaalisissa Kylpylän läheisyydessä, joten käymme lomahuoneistoissamme tarkastamassa huoneistojen kunnon ja siisteyden säännöllisesti. Meidät tunnetaan erittäin luotettavina henkilöinä ja vuokraajina. Toimimme aina kuten on sovittu. Vuokraamme vain omia huoneitamme!

Jari Pihkoluoma