Huoneistot Kylpylä-Hotellissa


Vuokraamme tasokkaita lomahuoneistoja, sekä yksiöitä että sviittikaksioita. Uutuutena Presidentin sviitti! Huoneet sijaitsevat Kyrösjärven puolella. Yksiöissä on nukkumapaikka neljälle, ja kaksioissa pääsääntöisesti kahdeksalle hengelle.

Vierekkäiset yksiöt edullisesti Kylpylä-Hotellista

Kooltaan 32 m2 yksiöitä on 10 kpl. Niissä on kaksi sänkyä ja vuodesohva. Yksiöt sijaitsevat eri kerroksissa, kuitenkin useat yksiöt sijaitsevat lähekkäin/rinnakkain, joten isompikin porukka voi majoittua lähietäisyydelle. Vierekkäiset yksiöt sijaitsevat ensimmäisen ja neljännen kerroksen järven puoleisessa päädyssä, joissa toisessa yksiössä on lisäksi päätyikkunat järvelle päin. Ensimmäisen kerroksen vierekkäiset yksiöt sijaitsevat päädyssä mahtavalla paikalla aivan rantaveden tuntumassa. Hissin läheisyydessä on kaksi yksiötä.

Loma on luxusta Kylpylä-Hotellin tilavassa kaksiossa

Myös sviittikaksiot sijaitsevat lähellä yksiöitä. Kaksioita on kuusi kappaletta, niissä on 4-5 sänkyä ja vuodesohvat. Sviittikaksioissa on kaksi huonetta, jossa osa väliseinää on haitariovea. Ne ovat kooltaan 56 - 64 m2. Ne sijaitsevat eri kerroksissa, kaksi huoneistoista ovat päätyhuoneistoja. Huoneet ovat Kylpylän kauneimpia ja tilavampia huoneistoja ja sijaitsevat lähellä Ikaalinen Spa & Resort -keskusta.

Perhehuone yksityiseltä vain JPLomilta!

Perhehuoneita edullisesti: Suositut kaksiomme ovat edullinen ratkaisu lomailuun jo 3-4 henkilön seurueelle: hinta on edullinen/henkilö ja tilaa on kahden huoneen verran. Huoneistoissa voi yöpyä ja viettää iltaa hyvän ystävän, perheen tai vaikka isommankin kaveriporukan kanssa.

Presidentin sviitti täydellisellä keittiöllä

Nyt on vuokrattavana Presidentin sviitti, jossa Urho Kaleva Kekkonen on yöpynyt. Ylellinen huone täydellisellä keittiöllä (mm. iso uuni, jääkaappipakastin sekä astianpesukone) on kooltaan 64 m2 sisältäen nukkumapaikan viidelle. Parvekkeilta ihan parhaimmat näkymät Kyrösjärvelle.

Hyvä varustetaso kaikissa huoneissa

Kaikissa huoneissa on oma parveke, isoimmissa kaksioissa peräti kaksin kappalein. Parvekkeilta avautuu näkymä kauniille Kyrösjärvelle. Huoneissa on minikeittiö, jossa on jääkaappi, liesi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja mikro. Astiasto on yksiössä kuudelle ja kaksiossa kahdeksalle henkilölle. Huoneissa on myös taulutelevisiot, cd-soitin/radio, wc ja suihku. Pesuhuoneissa on lattialämmitys ja kuivausteline. Huoneistot ovat tasokkaasti ja kodikkaasti kalustettuja. Talossa on hissi pääoven läheisyydessä. Huoneistoihin pääsee luontevasti myös talon päätyovista ja päädyssä sijaitsevia portaita pitkin. Kaikki alueen pysäköintipaikat ovat käytettävissä. Invapaikat sijaitsevat hotellin sisäpihalla.

Hotellihuone luovutetaan samanlaisena kuin oli tullessa

Mukaan otetaan omat liinavaatteet ja pyyhkeet. Loppusiivous kuuluu asiakkaalle: huone siivotaan samanlaiseksi kuin oli tullessa, niin että seuraavan on kiva tulla! Ennakkoon varattaessa on mahdollista saada vuokralle liinavaatesetti sekä huoneiston loppusiivous.

Majoitusikaalinen.booking.site

JPLomien huonevaraukset 040-8610101 JARI PIHKOLUOMA. Osa Kylpylä-Hotellin ja Hotelli Termen huoneista on varattavissa myös online varausjärjestelmässä: majoitusikaalinen.booking.site

Tutustu kuvagalleriaan!

Miksi valitset JPLomat?

Katso Apartments huoneet!

Jari Pihkoluoma