Huoneistot Kylpylä-Hotellissa


Vuokraan tasokkaita lomahuoneistoja, sekä yksiöitä että sviitti- kaksioita, Kylpylä-Hotellissa. Uutuutena Presidentin sviitti!

Yksiöt 11 kpl (2 sänkyä + vuodesohva)

Yksiöt sijaitsevat ensimmäisessä, kolmannessa ja neljännessä kerroksessa. Yksiöt ovat kooltaan 32 m2. Useat yksiöt sijaitsevat lähekkäin/rinnakkain, joten isompikin porukka voi majoittua lähietäisyydelle.

Vierekkäiset yksiöt sijaitsevat ensimmäisen ja neljännen kerroksen järven puoleisessa päädyssä, joissa toisessa yksiössä on lisäksi päätyikkunat järvelle päin. Ensimmäisen kerroksen vierekkäiset yksiöt sijaitsevat päädyssä mahtavalla paikalla aivan rantaveden tuntumassa.

Hissin läheisyydessä on yksiö. Lisäksi yksi yksiöistä sijaitsee todella lähellä yhdyskäytävää, josta pääsee kulkemaan sisäkautta Ikaalinen Spa - keskukseen. Myös sviittikaksiot sijaitsevat lähellä yksiöitä ensimmäisessä, toisessa ja neljännessä kerroksessa.

Kaksiot 6 kpl (4-5 sänkyä + vuodesohvat), kaksioita Kylpylä-Hotellissa vuokrattavissa yksityiseltä vain meiltä!

Sviittikaksiot (huoneisto sisältää kaksi huonetta, jossa osa väliseinää on haitariovea). Kaksiot ovat kooltaan 56 - 64 m2. Huoneet ovat Kylpylän kauneimpia ja tilavampia huoneistoja, lähellä Ikaalinen Spa -keskusta. Huoneistoissa voi yöpyä ja viettää iltaa hyvän ystävän, perheen tai vaikka isommankin kaveriporukan kanssa.

Neljä huoneistoa sijaitsee 4. kerroksessa, yksi 2. kerroksessa ja yksi 1. kerroksessa. Myös useat yksiöt sijaitsevat sopivasti kaksioiden läheisyydessä, mikäli kaksion läheltä halutaan lisäksi pienempää huonetta. Kaksi 4. kerroksen huoneista ovat päätyhuoneistoja. Yhdyskäytävää pitkin pääsee nauttimaan Ikaalinen Spa -keskuksen monipuolisista palveluista. Matkan voi kävellä vaikka saunatakkisillaan, koska vuonna 2002 valmistunut yhdyskäytävä antaa suojan säällä kuin säällä.

Suositut kaksiomme ovat edullinen ratkaisu lomailuun jo esim. 3-4 henkilön seurueelle: hinta on edullinen/henkilö ja tilaa on kahden huoneen verran.

Lomasi on luxusta Kylpylä-Hotellin tilavissa kaksioissa! Lisäksi nyt on vuokrattavana Presidentin sviitti, jossa Urho Kaleva Kekkonen yöpyi vuonna 1967. Ylellinen huone on kooltaan 64 m2 sisältäen nukkumapaikan viidelle. Lisäksi peräti kaksi parveketta, joista mahtavat näkymät Kyrösjärvelle.

Yhteistä

Yhteistä kaikissa huoneissa on oma parveke, isoimmassa kaksioissa peräti kaksi kappaletta. Parvekkeilta avautuu näkymä Kyrösjärvelle. Huoneissa on minikeittiö (ei Presidentin sviitti), jossa on jääkaappi, liesi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja mikro. Astiasto on yksiössä kuudelle ja kaksiossa kahdeksalle henkilölle. Huoneissa on myös isot taulutelevisiot (isommassa kaksiossa kaksi televisiota), cd-soitin/radio, wc ja suihku. Pesuhuoneissa on lattialämmitys ja kuivausteline. Yksiöissä on nukkumapaikka neljälle, ja kaksioissa pääsääntöisesti kahdeksalle hengelle. Huoneistot ovat tasokkaasti ja kodikkaasti kalustettuja.

Mukaan otetaan omat liinavaatteet ja pyyhkeet. Loppusiivous kuuluu asiakkaalle: huone siivotaan samanlaiseksi kuin oli tullessa, niin että seuraavan on kiva tulla! Ennakkoon varattaessa on mahdollista saada vuokralle liinavaatesetti sekä huoneiston loppusiivous.

Talossa on hissi pääoven läheisyydessä. Huoneistoihin pääsee luontevasti myös talon päätyovista ja päädyssä sijaitsevia portaita pitkin.

Huoneet ovat remontoituja ja erittäin siistejä. Keittiö ja wc/pesutilat on uusittu kokonaan.

Kaikki alueen pysäköintipaikat ovat käytettävissä. Invapaikat sijaitsevat hotellin sisäpihalla.

Halutuimmat huoneistot suoraan omistajalta! Soita ja kysy lisää:
040 8610101 Jari Pihkoluoma

Tutustu kuvagalleriaan!

Nyt myös osa huoneista online varausjärjestelmässä: majoitusikaalinen.booking.site

Jari Pihkoluoma