Apartments huoneet


Lomailen/etätyöskentelen/käyn töissä omatoimisesti ja edullisesti.

Erilaisuudet: Miksi vuokraan huoneen JPLomilta?

- Kiinteä huonehinta: Hinnat ovat huonehintoja, ei henkilöhintoja. Hinta on aina sama, riippumatta majoittujien määrästä, yksiössä (32-38 m2) vuodepaikkoja 1-4 henkilölle ja kaksiossa (56-64 m2) 1-8 henkilölle. Halutessasi saat veloituksetta matkasängyn, syöttötuolin tai junnupatjan. Lisähinta liinavaatteet 5 €/hlö, väli-/loppusiivous 40 €.

- Keittiö: Varusteltu keittiö mahdollistaa edullisen omatoimimatkailun. Ei pelkkä hotellihuone vaan 13 kpl huoneistamme sisältää täydellisen keittiön isoine uuneineen, osassa uusittu minikeittiö. Kaikissa huoneissa 6-8 hengen ruoka- ja kahvikalusto ym.

- Järvinäköalahuoneet: Kaikista hotellihuoneista järvinäköala kauniille Kyrösjärvelle.

- Suurimmat ja monipuolisimmat hotelli- / perhehuoneet kylpyläalueella: yksiöt 38 m2 ja kaksiot 64 m2. Kylpylä-Hotellissa yhteensä seitsemän kaksiota, joista kuusi on JPLomilla. Yksiöitä JPLomilla on 26 kpl. Esim. yksiöitä on 11 rinnakkain.

- Juhlatilat/ kokous- ja neuvottelutilat: Mahdollisuus varata kokous/juhlatilaa omilla eväillä Kylpylä-Hotellissa ja Hotelli Termessä.

- Sauna: Hotelli Termen hoito-osastolle valmistunut n. 150 m2 saunatilat oheistiloineen majoittujien käyttöön ja erikseen varattavaksi yksityiskäyttöön erilaisiin tilaisuuksiin.

- Liikuntasali: Hotelli Termen hoito-osastolla aivan saunatilojen lähellä kunnostettu n.120 m2 liikuntasali. Tilat sopivat erilaiseen kuntoiluun ja vaikka lisätilaksi kokous asiakkaille.

- Presidentin sviitti (64 m2) sijainniltaan alueen ja Kylpylä-Hotellin upeimmalla paikalla varusteltuna uudella täydellisellä keittiöllä. Presidentti Kekkonen vieraili huoneessa kahdesti, josta muistona muotokuvamaalaus huoneen seinällä.

- Avaimet kätevästi hotelliin tullessa, ilman jonotusta (koodilaatikosta tai erikseen sopien).

- Lemmikkihuoneet: tasokkaat maantasossa olevat isot huoneet terassilla. Matka rantaan n. 15 m.

- Autojen maksuttomat lämmitys- ja pysäköintipaikat lähellä sisäänkäyntiä.

- Joustavuus: Lepään, liikun, harrastan, työskentelen ja ruokailen oman aikatauluni mukaisesti.

- Ikaalinen Spa & Resort -palvelut ovat lähellä: Kylpylä-Hotellista n. 150 m ja Hotelli Termestä 250 m.

Apartments huoneita kylpyläalueen suosituista Kylpylä-Hotellista ja Hotelli Termestä - alueen monipuolisin huonevalikoima meiltä!

Jari Pihkoluoma