Hinnat


Halutuimmat huoneistot suoraan omistajalta! Nyt sinulla on oiva tilaisuus päästä tutustumaan Ikaalisten Kylpylän alueen vapaa-ajan tarjontaan edullisesti. Vuokraan huoneistoja vuorokaudeksi tai pidemmäksi ajaksi.

Vuorokausihinnat alkaen 25 €/vrk/huone, sviitti-kaksiot alkaen 50 €/vrk/huone. Pidempiaikaisista vuokrauksista hinta neuvotellaan erikseen. HUOM! Hinnat ovat huonehintoja, ei henkilöhintoja!

Villa Onnela: syyskuu-toukokuu 690 €/vk, siivous 150 €. Muutamat erikoisviikot kuten lasten syys- ja talvilomaviikot 840 €/vk. Pikku Onnela lisä on 200 €/vk.

Sesonkiaikana (kesäkuu-elokuu) Villa Onnela/Pikku Onnela vuokrataan vain yhdessä 1440 €/vk. Juhannusviikko on 1640 €/vk. Siivous 180 €. Viikonloput vuokrataan pääsääntöisesti molemmat mökit yhdessä: 490 € + siivous 180 €.

Pikku Onnelaa eli rantamökkiä vuokrataan myös erikseen pienemmille porukoille arkipäivisin: 350 €/5 vrk, siivous 100 €.

Perämoottori 2,5 hv voi vuokrata erikseen: 150 €/vk, 100 €/vkl.

Mökkiin yksi kotieläin sallittu: Hinta 40 €.

Tarjouksemme Ikaalisten kylpyläosakkeiden asiakkaille: arkipäivisin toinen yö puoleen hintaan, kolme yötä kahden hinnalla. Tarjoukset eivät ole voimassa sesonkiaikana, eikä koulujen lomaviikkoina.

Pidätämme oikeuden tarvittaessa vaihtaa huone samassa talossa toiseen vastaavaan huoneeseen tai sviittikaksio huoneeseen. Tietyissä ruuhkatilanteissa, mikäli yksiöt ovat kaikki käytössä, on mahdollista saada sviittikaksio yksiön hinnalla.

Kysy päivän tarjoukset suoraan puhelimitse. Hinnat saattavat vaihdella juhlapyhien ja sesonkiaikojen mukaan.

Laatu maksaa aina, mutta harvoin näin vähän! Olemme panostaneet huoneittemme viihtyvyyteen ja siisteyteen, jotta lomanne olisi mahdollisimman onnistunut. Olemme usein synnyinseudullamme Ikaalisissa Kylpylän läheisyydessä, joten käymme huoneissamme säännöllisesti. Tämän johdosta huoneenne pysyvät aina kunnossa ja siisteinä. Olemme tehneet kaikissa huoneissamme täydellisen remontin. Esim. keittiökaapistot ja wc- ja pesutilat on uusittu kokonaan, useimmissa huoneissa myös eteisen kaapistot on uusittu. Remontin yhteydessä wc- ja pesutiloihin on lisätty lattialämmitys.

Meidät tunnetaan erittäin luotettavina henkilöinä ja vuokraajina. Toimimme aina kuten on sovittu. Vuokraamme vain omia huoneitamme. Kysy lisää ja tee varaus!

Soita ja kysy lisää Jari Pihkoluoma 040 8610101

Jari Pihkoluoma