LUXUS MÖKKI KYRÖSJÄRVEN RANNALLA

Mökki on uusi vasta valmistunut, nykyaikaisesti, laadukkaasti ja tyylikkäästi sisustettu ja varustettu, kalaisan ja puhdasvetisen Kyrösjärven rannalla. Kyrösjärven rannalla sijaitsee myös Ikaalisten Kylpylä.

Kaikki on uutta, puhdasta ja siistiä.

Huoneala 100 m2+ terassi 60 m2+autokatos

Mökki on etelärinne tontilla ja sieltä on mahtavat näkymät Kyrösjärvelle. Tontille on hyvä tie perille, 3-tieltä ( Tampere-Vaasa) matkaa 1,3 km. Asvalttitieltä matkaa vain 400 m.

Mökin läheisyydessä on hyvät kalastusmahdollisuudet niin kesällä kuin talvella, tai voit vaikka vain soudella, kävellä, luistella, hiihtää tai vaikka moottorikelkkailla ja tutustua Kyrösjärven saaristoon ja maisemiin. Rannassa on vene käytettävissänne. Voit tuoda myös oman veneen, vesiskootterin, mönkijän, moottorikelkan ym mukanasi.

Tampereelle on matkaa n. 40 km ja kauppakeskuksiin: Kyröskoskelle 6 km ja Ikaalisiin 8 km.

Ikaalisten Kylpylään on matkaa n. 10 km jossa mahdollisuus käyttää kylpylän palveluja, mm. hyvät lenkkeily- ja hiihtomaastot, Ti-Ti Nalle talon palvelut ja tietysti myös maankuulut tansi-illat joka päivä.

Erikseen sovittaessa, minulta on mahdollisuus saada myös huoneisto Ikaalisten Kylpylästä Kylpylä-Hotellista tai Hotelli Termestä mökkiloman jatkoksi tai vaikkapa lomasi aikana esim. tansi-illan jatkeeksi . Kysy lisää ja voit tutustua huoneisiin myös tässä samassa nettiosoitteessa.

Mökissä on kaikki mukavuudet, mm. vesikiertoinen lattialämmitys joka takaa tasaisen lämmön ympäri vuoden sekä koneellinen ilmastointi, joten kesälläkään ei ole kuumuusongelmaa.

Huoneet: oh, 2 mh, keittiö, vh ,khh, ph, sauna, 2 wc:tä, takka, 60 m2 terassi Kyrösjärvelle ym…

Muuta: iso taulu-TV, dvd, cd/radio, vahvistin+ lisäkaiuttimet (myös saunassa), astiastot, pyykkikone, astianpesukone, iso pakastin, kaasugrilli, pelastusliivit, lasten matkasänky, syöttötuoli ym, ym…

Nukkumapaikkoja 4+4 lisävuodetta.

Ota mukaan omat liinavaatteet ja pyyhkeet ( mahdollista saada liinavaatepaketti erikseen sopien) ja siivoa mökki lähtiessä samanlaiseksi kuin oli tullessa, jotta seuraavan on taas mukava tulla siistiin mökkiin lomailemaan.

- Rannassa on uusi grillikatos, jossa puukäyttöinen grilli. Tontilla myös uusi, iso autokatos. - Mökillä käytettävissä 2 polkupyörää. - Vuokrattavissa 2,5hv perämoottori 150€/ vk; 100€/ vkl.

Hinnat: syyskuu-toukokuu 690 € / vk, 350 € / vkl kesäkuu-elokuu 1190 €/ vk Muutamat erikoisviikot kuten lasten syys- ja talvilomaviikot 840€/ vk. Juhannusviikko 1487,50€/ vk Laatu maksaa aina mutta harvoin näin vähän.

Vuokraan mökkiä myös erikseen sopien viikonlopuksi tai muuksi ajaksi, mutta ei kuitenkaan sesonkiviikoilla.

Soita ja kysy hintaa haluamallesi loma-ajalle tai yhdistelmälle, jossa mökkilomaa ja Ikaalisten Kylpylälomaa on yhdistettynä. Neuvotellaan asiasta.

Jari Pihkoluoma 040-8610101

Mökki kesällä