HINNAT:

Nyt sinulla on oiva tilaisuus päästä tutustumaan Ikaalisten Kylpylän alueen vapaa-ajan tarjontaan edullisesti! Vuokraan huoneistoja vuorokaudeksi tai pidemmäksi ajaksi. Vuorokausihinnat alkaen 35 €/ vrk/ huone, sviitti-kaksiot alkaen 60 €/ vrk/ huone. Pidempiaikaisista vuokrauksista hinta neuvotellaan erikseen.

Mökkihinnat: syyskuu-toukokuu 690 € / vk, 350 € / vkl kesäkuu-elokuu 1190 €/ vk Muutamat erikoisviikot kuten lasten syys- ja talvilomaviikot 840€/ vk. Juhannusviikko 1400 €/ vk.

Hinnat voivat hiukan vaihdella sesonkiaikojen mukaan.

HUOM! Hinnat ovat huonehintoja, eivät henkilöhintoja!

Laatu maksaa aina, mutta harvoin näin vähän!

Halutuimmat huoneistot suoraan omistajalta

Olemme panostaneet huoneittemme viihtyvyyteen ja siisteyteen, jotta lomanne olisi mahdollisimman onnistunut. Olemme erittäin usein synnyinseudullamme Ikaalisissa Kylpylän läheisyydessä, joten käymme huoneissamme säännöllisesti. Tämän johdosta huoneenne pysyvät aina kunnossa ja siisteinä. Olemme tehneet kaikissa huoneissamme täydellisen remontin. Esim. keittiökaapistot ja wc- ja pesutilat on uusittu kokonaan, useimmissa huoneissa myös eteisen kaapistot on uusittu. Remontin yhteydessä wc- ja pesutiloihin on lisätty lattialämmitys.

Meidät tunnetaan erittäin luotettavina henkilöinä ja vuokraajina. Toimimme aina kuten on puhelimessa huonetta varattaessa sovittu ja luvattu asiakkaan kanssa.

Vuokraamme vain omia huoneitamme.

Tarjoamme asiakkaille joka 10:n arkiyön ilmaiseksi kalenerivuoden aikana. Ilmaisia öitä ei koulujen lomaviikkoina.

Pidätämme oikeuden tarvittaessa vaihtaa huone samassa talossa toiseen vastaavaan huoneeseen, tai sviitti-kaksio huoneeseen.

Tietyissä ruuhkatilanteissa, mikäli yksiöt ovat kaikki käytössä, on mahdollista saada sviitti-kaksio yksiön hinnalla.

Soita ja kysy lisää Jari Pihkoluoma Puh.040-8610101